Gym i Avesta Gym i Avesta
Gym i Avesta

PERSONLIGA TRÄNARE

IMG 4096IMG 4096
IMG 4096

Malin Olsson

Lennart Englund

Varje människa är unik och behöver individuell anpassad personlig träning. Jag är till för Dig och skall på mitt bästa engagerande sätt hjälpa dig att nå dina mål. Att säga att det finns ett bra träningsprogram för alla att följa går alltså inte. Varje människa är unik, alltså varje tränings program är unikt. För att jag skall kunna följa din träningsutveckling på ett professionellt sätt startar jag alltid med att göra tester. Vilka dessa är beror på din målsättning. Som exempel kan det vara konditions eller styrketest

Nu har vi ett utgångsläge och här börjar resan mot dina mål. Dessa tester upprepas sedan med jämna mellanrum för att vi skall se att Dina resultat förbättras och Du skall nå dina mål. Antal träningstillfällen spelar givetvis stor roll i det hela. Det går ju ofta ”hand i hand” med din målsättning.

De flesta av mina klienter idag tränar långsiktigt med mig. Med det inte sagt att alla behöver göra det. Men jag känner ofta att vi når bästa möjliga resultat på det sättet. Åter igen, allt har med din målsättning att göra.
IMG 40591IMG 40591
IMG 4059